REVIEW OF ARTISTS/STUDENTS 2013 – 2018.

The 12th of October 2018.

A week of drawing and sculpting in clay with Ben has been really rewarding and encouraging. I have achieved more than I thought possbile in just five days. Ben has given me confidence to continue working with clay and to consider myself a sculptor. He has made me 'look' at everything in a different way and to really 'see' objects, figures and faces and then to realise what I see in the clay. Thank you, Ben.

With best wishes, Sally P.K. (United Kingdom).


A really enjoyable week. I have had fun creating artwork that I did not realize I could achieve. Ben has been very informative and an excellent teacher. I have learned many techniques which I can corporate into futurework.

Lesley B. (United Kingdom).The 8th of May 2016.

Dear Ben,
I so much enjoyed the past three days in your studio. You are so inspiring and knowledgeable, and yet so patient with an amateur like me. But you make me feel that I am not an amateur; I am an artist! Thank you. You are a solid gold teacher!
All good wishes, and thanks

Annie L. (United Kingdom).The 25th of December 2015.

Dag Ben,
Je story heeft me zeer aangesproken.
Ben nog steeds blij dat ik je daar in die periode en ook daarna heb leren kennen en dat je mij als eerste de weg naar het artistieke hebt gewezen, met heel veel dank nog.
Het ga je goed!!!!

Rich L. (The Netherlands).October 2015.

Wij hebben de 2daagse workshop beleefd in oktober als zeer positief ervaren. Op een perssonlijk wijze, in een informele setting en op een prettige werklocatie weet Ben mensen te inspireren. Door differentiatie in de groep begeleidt Ben individuen op een prettige wijze waardoor persoonlijke groei goed mogelijk wordt. Hierdoor krijgt creativiteit alle ruimte met niet alleen een mooi werkstuk als resultaat, maar ook een mooie ervaring rijker met nieuwe inzichten.

Ben heeft met zijn visie als Kunstenaar en Coach laten zien dat er meer creativiteit aanwezig was dan dat we eigenlijk dachten. Daarbij heeft hij ook sceptische personen blij verrast door te "spiegelen" en wist hij inzichten te verbeteren.

Ben heeft voldoende persoonlijke aandacht, is een goede coach, inspirator, motivator en heeft daarbij een sterke drive en is resultaatgericht. Een veelzijdig persoon met visie, die serieus, maar zeker ook humorist is. Een levensgenieter en veel meer..

Door deze geweldige leuke ervaring raden wij het van harte aan om een workshop in deze prachtige streek van Italie te volgen!

Namens de vriendengroep,

Joost v. R. (The Netherlands).October 2015.

Onze cursusweek bij Ben in Pietrasanta was een prachtige en spannende ervaring. Door de opbouw kwamen steeds nieuwe mogelijkheden aan bod. Zo konden wij ontdekken dat de een beter in klei werkte en de andere met een schilderstuk naar huis ging.

Maria v.d. H. (The Netherlands).September 2015.

Ben, mijn eerste schilderleraar die me de liefde voor het schilderen op een prachtige manier heeft bijgebracht. Ben er nog altijd blij mee!

Marianne S. (The Netherlands).The 1th of August 2014.

Beste Ben, Wij zijn vorige week bij jou te gast geweest in je atelier en hebben mogen zien waar jij al die mooie beelden vervaardigd.
Ik heb zelfs ritmisch op een stuk marmer mijn eerste slagen mogen geven. Dank daarvoor.

Ik spreek namens de hele groep die bij je was als ik zeg dat wij allen bijzonder onder de indruk zijn geraakt van je werk, je passie en gevoel voor deze kunst, jouw gave. Persoonlijk vind ik het bewonderenswaardig als iemand zijn gevoel/passie volgt en via Nederland en Parijs uiteindelijk in Pietrasante uitkomt. Dat getuigd van lef, doorzettingsvermogen en rotsvast vertrouwen in eigen kunnen! Heeeeel stoer ! Daar kunnen velen een voorbeeld aan nemen.

Nogmaals onze dank en wij wensen je alle goeds toe vanuit een regenachtig Zwolle.
Hartelijke groeten,

Willem B. S. (The Netherlands).The 14th of November 2013.

Hoi Ben, even iets met je delen. Ik was op weg naar t buitenland en de radio had geen bereik. Hoewel ik ook graag zonder muziek rijd deed ik een greep naar de cd's die al zo lang ik mn auto heb onaangeraakt liggen. Onwillekeurig stopte ik een cd in de speler en op dat moment was ik ca 13/14 jaar terug in de tijd.in de tijd vande tijd van Suis de Vins te Geffen: Italiaanse muziek,Eros Ramazotti klonk uit de luidspreker....met een grote glimlach reed ik verder. Was een fijne tijd!!!!Met terugwerkende kracht bedankt voor toen hetgeen nu een warme herinnering is.lfs cint

Jacintha V. ( The Netherlands).The 21th of September 2013.

Beste Ben,
Het waren 5 fantastische dagen! Veel geleerd, hard gewerkt. Anders naar dingen gekeken ook. Dat biedt weer nieuwe perspectieven. Respect voor hoe jij in het leven staat. Ook een compliment voor Hannie die mij in de gelegenheid heeft gesteld dit te doen. Veel succes met de business en waar ik je kan helpen... …..je weet me te vinden. Grazie,

Willem v. R. ( The Netherlands).BE WELCOME IN THE CREATIVE HEART OF TUSCANY.

Studio Ben Wijnen, Via Vitt. Emanuele 195, Camaiore (LU) – Tuscany, Italy.
Sculptor in Marble and Bronze – Creative Workshops for Adults – Masterclasses for Managing Directors of Companies.
info@benwijnen.com - www.benwijnen.com - Phone : +39 329 2779824.
Instagram ben.wijnen

 

© BW 2018  /  All Rights Reserved